02.jpg

Megújuló energiaforrások otthonra: nem csak rezsicsökkentéshez!

Felújít? Bővít? Zöldebbé tenné otthonát? A megújuló energiaforrások otthoni használata nem csak a rezsit csökkenti, de környezettudatosabbá is teszi otthonát! Ráadásul állami támogatás is jár hozzá!

Fűtés-hűtés, melegvíz kedvezményes tarifával, környezettudatosan

Az egyetemes villamos energia szolgáltatások mellett elérhető, megújuló energiával kiegészített fűtés üzemeltetést szolgáló kedvezményes áram tarifa.

Minden, amit az otthonfelújítási támogatásról tudni érdemes 2021

Minden, amit az otthonfelújítási támogatásról tudni kell

Szeretné igénybe venni a kormány által biztosított otthonfelújítási támogatást, de nem találja, amit keres a sok információ között? Az alábbiakban átvesszük a támogatáshoz szükséges legfontosabb lépéseket, hogy könnyebben eligazodjon a tudnivalók és rendeletek útvesztőjében!

Az energiatanúsítványok bajnoka - a Fujitsu Waterstage levegő-víz hőszivattyúja

Ön is unja már a csillagászati fűtésszámlákat? A következő fűtésszezonban szeretné olcsóbban megúszni a téli hónapokat? Szívesen választana otthona fűtésére, hűtésére egy modern, energiatakarékos eszközt, de nem tudja, melyiket lenne érdemes?

Biztonságos klímaszerelés a jelenlegi helyzetben – miért ne?

Közeledik a hőség, amit egy klimatizált szobában könnyebb átvészelni. A jelenlegi helyzetben ódzkodik a beszereléstől, vagy tisztítástól? Nincs mitől tartania – olvassa el cikkünket!

Klíma: hová és hogyan szereljük a legjobb teljesítményért?

Hamarosan itt a nyár, vele együtt a kánikula. A klíma vásárlás egyik fontos kérdése, hogy a nappalit, konyhát esetleg a hálószobát hűtsük elsősorban? 

Fujitsu vagy Daikin klímát vegyek?

Fujitsu vagy Daikin klímát vegyek? - merült fel a kérdés. A japán minőség és megbízhatóság minden klímavásárlónak imponál, és az akár tíz év garancia a Fujitsu klíma mellett nyomós érv.

Mennyibe kerül évente egy klíma? Kiszámoltuk

Magas bekerülési költség? Megéri? Mennyibe került évente átlagosan egy klíma? A cikkben kiszámoltuk, hogy valójában mennyibe kerül az, hogy hűsöljünk a hőségben.

Klímakarbantartás saját kezűleg? Segítünk!

Nem ér rá a klímaszerelő, de ki kellene tisztítani a klímát? Mit lehet és mit nem? Hogyan csináljuk meg saját magunk? Tippek a cikkben!

allergia illusztráció

Klímával allergia ellen – Top 5 tipp allergiásoknak

Parlagfű? Pollen? Na, még mit nem! Összeszedtünk néhány tippet az augusztusi allergiaszezon ellen. Aki csak a (szerintünk) legjobbra kíváncsi: klimatizált szoba. Részletekért irány a cikk!

Megfázás klímától? Elkerülhető

A cikkünkből kiderül, hogy miként előzheti meg a klímától való megfázást, vagy esetlegesen a kialakuló ízületfájdalmat. Összeszedtük, milyen légkondicionáló funkciók tudnak ebben segíteni.

Valóban sokat fogyaszt egy klíma? Hogyan csökkentsük? Lerántjuk a leplet!

Fél, hogy megdobja az áramfogyasztást? Nem meri hosszan üzemeltetni? A rémtörténeteket elegánsan ignorálva megpróbáltuk összegyűjteni azokat a tippeket, amivel csökkentheti a légkondi áramfogyasztását.