02.jpg

Biztonságos klímaszerelés a jelenlegi helyzetben – miért ne?

Közeledik a hőség, amit egy klimatizált szobában könnyebb átvészelni. A jelenlegi helyzetben ódzkodik a beszereléstől, vagy tisztítástól? Nincs mitől tartania – olvassa el cikkünket!

Klíma: hová és hogyan szereljük a legjobb teljesítményért?

Hamarosan itt a nyár, vele együtt a kánikula. A klíma vásárlás egyik fontos kérdése, hogy a nappalit, konyhát esetleg a hálószobát hűtsük elsősorban? 

Fujitsu vagy Daikin klímát vegyek?

Fujitsu vagy Daikin klímát vegyek? - merült fel a kérdés. A japán minőség és megbízhatóság minden klímavásárlónak imponál, és az akár tíz év garancia a Fujitsu klíma mellett nyomós érv.

Mennyibe kerül évente egy klíma? Kiszámoltuk

Magas bekerülési költség? Megéri? Mennyibe került évente átlagosan egy klíma? A cikkben kiszámoltuk, hogy valójában mennyibe kerül az, hogy hűsöljünk a hőségben.

Klímakarbantartás saját kezűleg? Segítünk!

Nem ér rá a klímaszerelő, de ki kellene tisztítani a klímát? Mit lehet és mit nem? Hogyan csináljuk meg saját magunk? Tippek a cikkben!

allergia illusztráció

Klímával allergia ellen – Top 5 tipp allergiásoknak

Parlagfű? Pollen? Na, még mit nem! Összeszedtünk néhány tippet az augusztusi allergiaszezon ellen. Aki csak a (szerintünk) legjobbra kíváncsi: klimatizált szoba. Részletekért irány a cikk!

Megfázás klímától? Elkerülhető

A cikkünkből kiderül, hogy miként előzheti meg a klímától való megfázást, vagy esetlegesen a kialakuló ízületfájdalmat. Összeszedtük, milyen légkondicionáló funkciók tudnak ebben segíteni.

Valóban sokat fogyaszt egy klíma? Hogyan csökkentsük? Lerántjuk a leplet!

Fél, hogy megdobja az áramfogyasztást? Nem meri hosszan üzemeltetni? A rémtörténeteket elegánsan ignorálva megpróbáltuk összegyűjteni azokat a tippeket, amivel csökkentheti a légkondi áramfogyasztását.

7 házi praktika a szoba (és saját magunk) hűtésére a kánikulában

Nincs annál rosszabb, amikor kétségbeesetten sietsz haza a kánikula elől a hűs lakásba, azonban a lehűlés helyett szauna fogad otthon. Mit lehet tenni ilyenkor?