A Fujitsu klíma

Egyértelműen állíthatjuk, hogy a Fujitsu klíma az a szerkezet, amelyről a világ bármelyik szegletében is tudakozódunk, biztosak lehetünk az elégedett válaszokban. A Fujitsu 1960 óta gyárt légkondicionálókat, tapasztalata és megbízhatósága megkérőjelezhetetlen. A piac egyik legkívánatosabb és legkeresettebb védjegye az évek elteltével az állandóan erősödő versenytársakkal szemben is megtartja pozícióját, miközben az új és verhetetlennek kikiáltott versenytársak biztosítják a pozícójukat- a Fujitsu klíma mögött. Értelemszerűen a vevők által a védjegybe vetett elkötelezettség nem alap nélküli, az indokok hihetetlenül egyszerűek, ám annál megalapozottabban indokolják a Fujitsu név által fémjelzett renomét.

fujitsu epulet

Jelenleg az alábbi termékköröket találjuk a Fujitsu klíma kínálatában:

Legyen szó az egyhelyiséges otthoni felhasználásról, lakások több helyiséges vagy kisebb irodák multi split készülékeiről, vagy a monumentális intézmények által használt, csatlakozásokkal akár 1600 készüléket kezelő VRF rendszerekig, a Fujitsu klíma mindenhol jól teljesít, hiszen valamennyi kuncsaft számára a minőség és megbízhatóság a legfontosabb. A Fujitsu pontosan ezt nyújtja mindenki számára. A kitűnő minőség mellett a berendezések ár-érték aránya is a világ éllovasai közé emeli a márkát, mindezt úgy, hogy igazán széles a választható modellek köre. A Fujitsu klíma kínálatában nem található meg azonban a mobil klíma.

Csúcstechnológia és design a légkondicionálásban

A kiváló minőség mögött az alkatrészek csúcstechnológiája áll, a Fujitsu által készített klímák haladnak a korral, a fejlesztések során így mindig a növekvő igények kiszolgálása a legfontosabb cél. A vásárlók számára sok-sok hasznos funkciót biztosítanak a technikailag fejlett rendszerek. Az innováció a külcsínben is érezhető, a klímák újszerű dizájnja esztétikailag is élményt nyújt. Nem véletlen, hogy több dizájn díjas terméksorozatból választhatunk az oldalfali split klímáknál Design név alatt. A karcsú formavilág kedvelőinek itt a hófehér LU sorozat és a gyöngyház fényű LT, és a szépsége mellett kiemelkedően energiatakarékos KG.

design dijas termeksorozatok

A klímakészülékekkel szemben nem csak a vevők igényei egyre magasabbak, hanem az Európai Unió előírásai is egyre szigorodnak. Ez elsősorban a felhasznált energia mennyiségére terjed ki. A Fujitsu által előállított klímák ezeknek a szigorú feltételeknek is megfelelnek, például környezetbarát R32 hűtőközeggel is elérhetők.

A klíma készülékekkel kapcsolatos alapvető követelmény még, hogy az egészségünkre ne legyenek károsak. A Fujitsu klíma szűrőbetétei a világ legmodernebbjei közé tartoznak, emellett a készülékek zajszintje is alacsony, ami szintén egy hihetetlenül jó érv a Fujitsu mellett.

Fujitsu klíma kereskedés, telepítés és szervíz

Az összetett technológia ellenére a klímák telepítésénél az egyszerűség és gyorsaság, a könnyű tisztítás, szerelés a cél. A légkondicionálók telepítését csak szakember végezheti, vásárolni is csak úgy lehet, ha rendelkezésre áll az igazolás a szakembertől, aki a telepítést végzi. Országszerte rengeteg klímaszerelő partnerünk áll rendelkezésére, ezzel is segítünk a megfelelő szakember megtalálásában. A Fujitsu márkát forgalmazó kereskedők segítenek Önnek a megfelelő teljesítményű légkondi kiválasztásában, a különböző funkciókról tájékoztatást adva pedig a vásárló igényeit maximálisan szem előtt tartva választható ki a megfelelő készülék. Terepfelmérésre is szükség van, mely alatt a követelményeknek utánanézve, a helyiségek vizsgálatával és jellemzőinek kiértékelésével mindenki a számára legtökéletesebb klíma tulajdonosává válhat.

A Fujitsu védjegy első az időtállóság szemléletében is. Hiszünk benne, hogy más gyártók termékeivel szemben a Fujitsu klíma kevesebb problémát okoz a vevők számára, a meghibásodások száma jóval csekélyebb, mint a versenytársaknál. A legnagyobb forróságban is bízhatunk benne, hogy azt kapjuk a klímától, amire számíthatunk. A Fujitsu ezt azzal is igyekszik bebizonyítani, hogy a világon csaknem egyedüliként akár tíz év garanciát is vállal gyártmányaira.

Klímaválasztó ITT

Klímára váltana, és keres valakit, aki beszereli? Esetleg csak klímaszerelőre van szüksége? Partnereink elérhetőek ITT