Kis fogyasztás, csend, akár 10 év garancia

03.jpg

Pályázati támogatás hőszivattyúra

Megjelent a „GINOP-4.1.4-19 Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása" című felhívás, melynek keretében 2019. november 11. és 2020. január 15. között fogadják a pályázatokat.

Fujitsu vagy Daikin klímát vegyek?

Fujitsu vagy Daikin klímát vegyek? - merült fel a kérdés. A japán minőség és megbízhatóság minden klímavásárlónak imponál, és az akár tíz év garancia a Fujitsu klíma mellett nyomós érv.

Mennyibe kerül évente egy klíma? Kiszámoltuk

Magas bekerülési költség? Megéri? Mennyibe került évente átlagosan egy klíma? A cikkben kiszámoltuk, hogy valójában mennyibe kerül az, hogy hűsöljünk a hőségben.

Klímakarbantartás saját kezűleg? Segítünk!

Nem ér rá a klímaszerelő, de ki kellene tisztítani a klímát? Mit lehet és mit nem? Hogyan csináljuk meg saját magunk? Tippek a cikkben!

allergia illusztráció

Klímával allergia ellen – Top 5 tipp allergiásoknak

Parlagfű? Pollen? Na, még mit nem! Összeszedtünk néhány tippet az augusztusi allergiaszezon ellen. Aki csak a (szerintünk) legjobbra kíváncsi: klimatizált szoba. Részletekért irány a cikk!

5 megdöbbentő okos kütyü a lakásba

Okostelefon a zsebben, okosóra a karon, okostévé a nappaliban, okoshűtő a konyhában, okos mosógép a fürdőben. Van hova tovább? Naná!

Hogyan lehet megbízható klímaszerelőt találni?

Annyit hallunk sarlatán klímaszerelőkről, hogy összeszedtük mi alapján lehet előre leinformálni a szakembert. A cikkben lévő 4 tipp rengeteg idegeskedést tud megelőzni.

Megfázás klímától? Elkerülhető

A cikkünkből kiderül, hogy miként előzheti meg a klímától való megfázást, vagy esetlegesen a kialakuló ízületfájdalmat. Összeszedtük, milyen légkondicionáló funkciók tudnak ebben segíteni.

Valóban sokat fogyaszt egy klíma? Hogyan csökkentsük? Lerántjuk a leplet!

Fél, hogy megdobja az áramfogyasztást? Nem meri hosszan üzemeltetni? A rémtörténeteket elegánsan ignorálva megpróbáltuk összegyűjteni azokat a tippeket, amivel csökkentheti a légkondi áramfogyasztását.

10 dolog, ami hangosabb egy Fujitsu klímánál

Kifejezetten büszkék vagyunk Fujitsu Klímáink zajszintjére. Majdnem minden hirdetésünkben lehet is találkozni verhetetlen érvrendszerünkkel, melyben azt ecseteljük mennyire csendesek a légkondicionálóink. No de mihez képest?

Top 3 klímaválasztási kérdés, avagy nem lehet megúszni a szakembert?

Klímavásárlás. Kiválasztja a legolcsóbbat, besétál egy üzletbe, hazaviszi, majd hív valakit feltenni. Nos nem egészen.

7 házi praktika a szoba (és saját magunk) hűtésére a kánikulában

Nincs annál rosszabb, amikor kétségbeesetten sietsz haza a kánikula elől a hűs lakásba, azonban a lehűlés helyett szauna fogad otthon. Mit lehet tenni ilyenkor?