03.jpg

Design klíma: nem csak egy fehér doboz a falon!

Gondolt már arra, hogy egy klímától ne csak annyit várjon el, hogy jól hűtson? Cikkünkben bemutatjuk a Fujitsu Design sorozatot, ami akár otthona ékköve is lehet!

Top 5 ízléstelen dolog egy lakásban, aminek nem kéne annak lennie

Ragaszkodik néhány lakberendezési tárgyhoz, de legbelül tudja, hogy lehetne dekoratívabb is az otthona? Cikkünkben mutatunk néhány csúnya lakberendezési tárgyat, ami akár szép is lehetne!

Biztonságos klímaszerelés a jelenlegi helyzetben – miért ne?

Közeledik a hőség, amit egy klimatizált szobában könnyebb átvészelni. A jelenlegi helyzetben ódzkodik a beszereléstől, vagy tisztítástól? Nincs mitől tartania – olvassa el cikkünket!

Klíma: hová és hogyan szereljük a legjobb teljesítményért?

Hamarosan itt a nyár, vele együtt a kánikula. A klíma vásárlás egyik fontos kérdése, hogy a nappalit, konyhát esetleg a hálószobát hűtsük elsősorban? 

Pályázati támogatás hőszivattyúra

Megjelent a „GINOP-4.1.4-19 Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása" című felhívás, melynek keretében 2019. november 11. és 2020. január 15. között fogadják a pályázatokat.

Fujitsu vagy Daikin klímát vegyek?

Fujitsu vagy Daikin klímát vegyek? - merült fel a kérdés. A japán minőség és megbízhatóság minden klímavásárlónak imponál, és az akár tíz év garancia a Fujitsu klíma mellett nyomós érv.

Mennyibe kerül évente egy klíma? Kiszámoltuk

Magas bekerülési költség? Megéri? Mennyibe került évente átlagosan egy klíma? A cikkben kiszámoltuk, hogy valójában mennyibe kerül az, hogy hűsöljünk a hőségben.

Klímakarbantartás saját kezűleg? Segítünk!

Nem ér rá a klímaszerelő, de ki kellene tisztítani a klímát? Mit lehet és mit nem? Hogyan csináljuk meg saját magunk? Tippek a cikkben!

allergia illusztráció

Klímával allergia ellen – Top 5 tipp allergiásoknak

Parlagfű? Pollen? Na, még mit nem! Összeszedtünk néhány tippet az augusztusi allergiaszezon ellen. Aki csak a (szerintünk) legjobbra kíváncsi: klimatizált szoba. Részletekért irány a cikk!

5 megdöbbentő okos kütyü a lakásba

Okostelefon a zsebben, okosóra a karon, okostévé a nappaliban, okoshűtő a konyhában, okos mosógép a fürdőben. Van hova tovább? Naná!

Hogyan lehet megbízható klímaszerelőt találni?

Annyit hallunk sarlatán klímaszerelőkről, hogy összeszedtük mi alapján lehet előre leinformálni a szakembert. A cikkben lévő 4 tipp rengeteg idegeskedést tud megelőzni.

Megfázás klímától? Elkerülhető

A cikkünkből kiderül, hogy miként előzheti meg a klímától való megfázást, vagy esetlegesen a kialakuló ízületfájdalmat. Összeszedtük, milyen légkondicionáló funkciók tudnak ebben segíteni.