02.jpg

Design klíma: nem csak egy fehér doboz a falon!

Közeledik az igazi hőség, ami ellen nincs mese: védekezni kell! Ha végül meghozza a döntést, hogy oldalfali klímát szereltet be, akkor akár olyat is választhat, ami dekorációs tárgynak sem utolsó: bemutatjuk a Fujitsu Design klímáit!

1. MUSZÁJ UGYANÚGY KINÉZNIE?

A Design klímákkal az európai ízlésvilágnak kedvezünk

Miről ismertek a Fujitsu klímák? Leginkább a japán minőségről és precizitásról, azonban a Design klímákkal ezúttal az európai ízlésvilágnak kedvezünk.

2. MUSZÁJ SIMA FELÜLETŰNEK LENNIE?

A texturált felület igazi különlegesség

A texturált felület igazi különlegesség: a borítás a napszaknak megfelelően változtatja hangulatát, színhatását.

3. MUSZÁJ SZÖGLETESNEK LENNIE?

Elegancia és háromdimenziós önkifejezési forma

Elegancia és háromdimenziós önkifejezési forma: az ívelt felület bármilyen szögből nézve is szemet gyönyörködtető.

Bátran kijelenthető, hogy a Fujitsu fehér és szürke színben kapható Design sorozata minden otthonban vonzza és gyönyörködteti a szemet. Azonban mik azok a tulajdonságok, amik még tovább emelik fényét? Íme pár közülük, a teljesség igénye nélkül:

  • ENERGIATAKARÉKOS – A++ hűtési és A+ fűtési energiaosztály, hogy alacsonyak maradhassanak kiadásai.
  • KÉNYELMES LÉGÁRAMLÁS & CSENDES MŰKÖDÉS – Az új légfújási kialakításnak köszönhetően mind a bel-, és kültéri egység is használható csendes üzemmódban.
  • OPCIONÁLIS VEZETÉK-NÉLKÜLI LAN VEZÉRLÉS (WIFI) – Irányítsa okoskészülékeinek segítségével klímáját, ahonnan csak szeretné! interfésznek köszönhetően akár már azelőtt is bekapcsolhatja klímáját, hogy hazaérne, így megfelelően lehűtött otthonba érkezhet!
  • GAZDASÁGOS ÜZEMMÓD – Ebben az üzemmódban a vezérlőegység automatikusan változtatja a termosztátbeállítást az aktuális hőmérséklet függvényében, hogy elkerülje a felesleges hűtést/fűtés.
  • ALMA-KATEKIN SZŰRŐ – A szűrő elektrosztatikus úton kiszűri az apró porszemcséket, a gombaspórákat és minden káros mikroorganizmust és az erősen antioxidáns hatású katekin vegyület elpusztítja a kórokozókat, vírusokat. A hosszú élettartamú szagtalanító ionszűrő semlegesíti a baktériumokat és felfrissíti a levegőt.

Öröm ránézni

Összefoglalva: nyugodtan válasszon design alapján, és egy olyan klímához juthat, mely nem csak, hogy hosszú évekig fog kifogástalanul működni, amire 10 év garanciát adunk regisztrációval, de otthona egy olyan lakberendezési tárggyal is bővülhet, melyre bármikor öröm ránézni!

Design sorozatunk: www.fujitsuklima.hu/klimak/oldalfali-klima/design-sorozat-ke

Légszűrős klímáink: www.fujitsuklima.hu/klimak/oldalfali-klima

Okos klímáink: www.fujitsuklima.hu/klimak/oldalfali-klima/nocriax-sorozat

Partnereik biztonságos klímaszereléshez, klímatisztításhoz: www.fujitsuklima.hu/hol-kaphato

Kapcsolódó cikkek