Fisher klíma

A Fisher klíma nem csupán egy „egyszerű” légkondicionálót, hanem egy teljes szolgáltatáscsomagot kínál, melynek köszönhetően Ön nem csak a vásárlás pillanatában, hanem az elkövetkező évek folyamán is teljes körű lehet részese.

A klíma eszköz megvétele ugyanis nem csak a kifizetésből áll, előtte indokolt utánajárni, hogy mely berendezés képes legteljesebb mértékben kielégíteni személyes személyre szabott szükségletet, majd a megvétel után be is kell építeni a kiválasztott berendezést.

A Fisher klíma jelentős mennyiségű felkavaró élménytől óvhatja meg Önt, betudhatóan annak, hogy már a vásárlást megelőzően is mindenre kiterjedő tájékoztatást kínál berendezéseiről, ezt követően profi szakemberek állnak rendelkezésre a gyakorlati kivitelezést illetően.

Az amerikai illetőségű gyártó, melynek berendezéseit Kína legjobb gyáraiban állítják elő, 1999 óta ismert Magyarországon, és ezen idő alatt több mint 50 ezer berendezést telepítettek úgy, hogy a meghibásodások aránya az 1%-ot sem érte el!

Mindemellett a Fisher klíma igen bőséges választékban forgalmaz légkondicionáló berendezéseket, amelyek így rengeteg féle és fajta igényt képesek kielégíteni.

Az úgynevezett monosplit rendszerű modellek például azok számára kínálnak megoldást, akik nem egy egész házat, vagy emeletet kívánnak hűteni-fűteni, hanem csak egy-egy szobában, esetleg a mellék épületben szeretnék igénybe venni valamelyik funkciót. Ezzel szemben, ha az egész épületben szeretné élvezni a klimalizálás áldásos hatását, akkor sok multisplit berendezés közül csemegézhet, amelyek jó része nem csak a nyári hőségben, hanem a téli hidegben is megbízható társként működnek.

A Fisher klíma a kezdetek óta nagy figyelmet fordít arra, hogy a forgalomba hozott modellek klímák ne csak az elvárt alapvető funkciók terén teljesítsenek maximálisan, hanem sok különleges funkcióval, is bírjanak.

Extrát említettünk, a valóságban azonban sok olyan nagyon jól használható  funkció is hétköznapivá vált mára, amik a régebbi lékondícionálók hátrányos tulajdonságait tudják kiküszöbölni. Az inverteres technológia világra jöttével például a modern klímák akár 30-40%-kal kevesebb áramot használnak fel, mint a régebbi berendezések, így nem csupán a hűtés, de a fűtés költségei is nagy mértékben mérsékelhetők.

A Fisher klíma modelljei több olyan nagyon jól használható funkcióval bírnak, mint például a memóriában tárolható személyes beállítások, az éjszakai üzemmód, az áram kimaradásokat követő automatikus újraindulás, vagy éppen a turbo üzemmód. Sőt, a forgalomban levő berendezések többsége különböző speciális szűrővel is el vannak látva, így az elavult klímáktól jogosan viszolygó asztmások, ekcémások, allergiások számára sem jelent egészségügyi követkzményeket a légkeverés.

A Silver Ion szűrő például nemhogy nem fújja szét a lakásban a kórokozókat, hanem képes megkötni, elpusztítani azokat, tulajdonképpen fertőtleníti a levegőt, így védi Önt és a családját a betegségektől.

Említést érdemel még a párátlanító üzemmód is, ami automatikusan képes az ideális páratartalom elérésére, anélkül, hogy a helyiség hőmérséklete jelentősen változna, ez pedig a penészgombák terjedésének szab gátat.

Természetesen nincs valamennyi embernek szüksége az összes funkcióra, míg mások ennél is többet kívánnak az új klímától, ám a Fisher klíma bőséges áru kínálatában mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbb modellt.

A kiválasztásnál kérheti gyakorlott szakemberek tanácsait, akik az Ön igényei alapján segítenek megtalálni a legmegfelelőbb légkondícionálót, így az üzembe helyezést követően nem érik kellemetlen szituációk, továbbá a klíma berendezésekhez járó több éves jótállást az országos hálózatnak betudhatóan szinte minden nagyobb városunkban érvényesítheti. Így hiba esetén gyors és díjmentes segítségre számíthat!