A kialakult járványhelyzetben a Fujitsu klíma számára ügyfelei egészsége a legfontosabb.

A Fujitsu klíma a következő óvintézkedéseket javasolja viszonteladó partnereinek a klíma telepítés koronavírus okozta esetleges kockázatainak minimalizálására. Így Önnek nem kell aggódnia a klímaszerelés biztonságossága miatt!

  • Maszkban, védőszemüvegben és kesztyűben, lég- illetve felületfertőtlenítő aeroszollal felvértezve érkeznek a felmérést, biztonságos klímaszerelést végző szakemberek.
  • Teljes ruházatukat és a dobozából előre kicsomagolt klímaberendezést is lefertőtlenítik mielőtt otthonába lépnek.
  • A szerelés előtt és után egyaránt megtisztítják az érintett helyiségeket és szerszámaikat az esetleges kórokozóktól, így is fokozva a klímaszerelés biztonságát.
  • Előre utalással vagy a gyors utalással személyes kontaktus nélkül, percek alatt lehet rendezni a számlát.

A körültekintő, biztonságos és szándékunk szerint vírusmentes klímaszerelésnek köszönhetően Ön aggodalmak nélkül élvezheti a kellemes hőmérsékletet és a kiváló minőségű klímaberendezést. Az egyes viszonteladók biztonsági intézkedései a javasolttól eltérhetnek, bátran érdeklődjön e témában is időpont egyeztetéskor!

Hol találok Fujitsu klímaszerelőt a közelben?

Az Ön kényelme érdekében csak az Önhöz közel eső partnereket jelenítjük meg. Ehhez ismernünk kell az Ön tartózkodási helyét, melyet megpróbálunk automatikusan meghatározni. Amennyiben pontosítani szeretné helyzetét, vagy eltérő helyen illetve közelségben kíván keresni, adjon meg irányítószámot vagy helységnevet, valamint a kívánt távolságot!

Importőr és nagykereskedés:

Columbus Klímaértékesítő Kft., 2142 Nagytarcsa, Pesti út 15.
Termékeinket megtekintheti bemutatótermünkben. Telefon: +36 20 983 2988

Partnereink