02.jpg

Hogyan találja meg a Fujitsu termékkel kapcsolatos dokumentumokat*?

(*szerelési útmutató, gépkönyv, használati útmutató, műszaki adatlap, tervezési manual, katalógus, termékismertető adatlap, információs lap, stb.)

Hol találóak a JELENLEG NÁLUNK KAPHATÓ (forgalomban lévő) Fujitsu termékekkel kapcsolatos információk?

A jelenleg nálunk kapható Fujitsu klímákkal kapcsolatos információk a Fujitsu márkaoldalon érhetők el. A keresett termékre több módon rákereshet, a legegyszerűbb, ha beírja a termék nevét a keresőbe, és a találati listáról kiválasztja a megfelelőt, majd rákattint. Ekkor a termék adatlapjához jut, ahol eléri az adott termékre vonatkozó dokumentumokat, melyekre eladáskor, telepítéskor, javításkor, karbantartáskor szükség lehet.

Hol találhatók a korábbi (már nem forgalomban lévő) termékekkel kapcsolatos információk?

Ezekre a termékekre vonatkozóan 2 helyen találhatók meg a szükséges dokumentumok:

  1. Ha a termék a Fujitsu brandoldal indulásakor (2014), vagy azt követően forgalomban volt, de most már nincs, akkor az ARCHIV termékek között találja.

    A felső menüsorból is választhatja a Terméktámogatás és szerviz – Archív termékek menüponot. Ott beírhatja a termék nevét és kiválaszthatja a találati listából a keresett terméket. Innen a folyamat megegyezik az aktuális termékek dokumentációinak letöltésével, (lásd feljebb).

  2. Ha a termék a Fujitsu brandoldal indulása előtt (2014) volt forgalomban, akkor a Columbus Klíma weboldalán a TERMÉKEK között találja.

     

Fujitsu katalógus (angol nyelvű)