Cégünk 2004 óta forgalmazza Magyarországon a világszerte ismert és népszerű japán Fujitsu General Ltd. által gyártott Fujitsu klímaberendezéseket.

A Fujitsu Klímákat gyártó Fujitsu-General Ltd. 1985-ben alakult, de a cég története sokkal korábban, már 1936-ban kezdődött, ekkor alapították elődjét a Yaou Shoten Ltd.-et, amely háztartási elektronikai berendezések gyártásával foglalkozott.

1955-ben felépült a Kawasakiban található gyár, a cég új nevet kapott, és már Yaou Denki Ltd. néven került bevezetésre a Tokiói Tőzsdére.

Az egyik legfontosabb mérföldkő a cég életében 1971-ben következett be, amikor bemutatták a mai klímák elődjét, az egyszerűen szerelhető „min min” kazettás klímaberendezést. Ezt követően indult a közel-keleti és afrikai értékesítési hálózat kiépítése és megkezdődött a termékek exportja.

A Fujitsu-General épülete

A cég 1984-ben lépett szövetségre a Fujitsu Ltd-vel, ezzel kialakítva a cég mai nevét: Fujitsu–General Ltd., amely azóta a világ egyik legnagyobb klímagyártója az általa gyártott 3 márkával:

Fujitsu logó

General logó

Fuji Electric logó

A Columbus Klíma 2004 óta forgalmazza a Fujitsu klímákat, amelyek egyre népszerűbbek Magyarországon. Ez köszönhető a kiváló minőségű japán terméknek és a mellé nyújtott szolgáltatásoknak, melyet partnereinknek nyújtunk:

  • szakképzett mérnök háttér
  • megbízható szervizháttér
  • folyamatos raktárkészlet
  • széles termékkínálat
  • forgalmazók folyamatos képzése

Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Klímaválasztó Partnerprogram