Az energiatanúsítványok bajnoka - a Fujitsu Waterstage levegő-víz hőszivattyúja

Ön is unja már a csillagászati fűtésszámlákat? A következő fűtésszezonban szeretné olcsóbban megúszni a téli hónapokat? Szívesen választana otthona fűtésére, hűtésére egy modern, energiatakarékos eszközt, de nem tudja, melyiket lenne érdemes?

Az alábbiakban bemutatjuk az energiatanúsítványok és a családok bajnokát, a Fujitsu Waterstage levegő-víz hőszivattyúját!

A környezetvédelem nem csak a divat, de az egyre fogyatkozó energia készletek miatt is egyre inkább előtérbe kerül. Ezeknek a megoldásoknak a fejlődésében a folyamatosan dráguló energia is közre játszik, úgy is mondhatnánk, ezek együttesen hívják életre az új, energiatakarékos fűtési megoldásokat.
A Fujitsu márka a légkondicionáló gyártásban szerzett hírnevet és a több, mint 40 éves szakértelme bontakozik ki a Waterstage levegő-víz hőszivattyújában, amelyre most állami támogatás is igénybe vehető.

Miért épp a hőszivattyú?


Azt már tudjuk, hogy a hagyományos fűtési rendszerekkel ellentétben a hőszivattyúk jelentős energiamegtakarítással üzemeltethetők, sőt az üzemeltetési költség és a CO2 kibocsátás is csökken.
Azt is tudjuk, hogy a technológia egyik legnagyobb előnye - a spóroláson kívül -, hogy nem csak fűtésre, hanem nyáron hűtésre is alkalmasak, így klímaként is megállják a helyüket.
De miért kiemelkedő a piacon a Fujitsu Waterstage levegő-víz hőszivattyúja? Nézzük át pontról pontra!


Miért válassza a Fujitsu Waterstage levegő-víz hőszivattyúját?


Széles termékválaszték minden igényhez


A Fujitsu által gyártott készülékek, így a Waterstage levegő-víz hőszivattyúk esetében is komoly prioritás, hogy igen széles termékválaszték áll rendelkezésre, így könnyebb az igényeinek megfelelő készüléket kiválasztania.
Számos áramforrás-, és teljesítmény típus létezik a piacon, így biztos lehet benne, hogy megtalálja az ideális berendezést, ami nem csak a teljes komfortérzetet fogja garantálni, de kézzel fogható összegeket is spórolhat a segítségével.

Kombinálhatóság


Ha még jobban szeretné kiaknázni a lehetőségeket, akkor további kiváló híreink vannak, ugyanis a széles termékválaszték lévén különböző rendszerek is összeköthetők a hőszivattyúval, mint például használati melegvíz, padlófűtés, radiátor, napkollektor, de akár két független szabályozási kör kialakítása is lehetséges.


Kiegészítő tartozékok


A termékek széles skálája mellé természetesen a japán technológiához méltó számos tartozék is dukál, így a kiegészítők választása is rengeteg plusz lehetőséget rejt magában.


A japán technológia és a német precizitás tökéletes párosítása


A Waterstage levegő-víz hőszivattyúiban eszményien találkozik a német precizitás és a japán technológia. A japán Fujitsu vállalat által megálmodott készülékeket maximális hatékonysággal egészíti ki, a német pontosság egyik ikonja, a Siemens által készített szabályozók.
Ezek a mesterien megalkotott alkatrészek tökéletes kiegészítők, így a végeredmény gondoskodik róla, hogy a Waterstage hőszivattyúk ne csak megbízhatóságukkal és intelligens funkcióikkal váljanak minden család kedvencévé. Könnyű kezelhetőségük és lézerpontos beállítási lehetőségeinek hála magasan kiemelkednek hőszivattyú-társaik közül és nagy mértékben megkönnyítik a felhasználók mindennapi életét is.


Megbízhatóság és kezelhetőség


A japán és német fejlesztések keresztezése okán nem csak a pontosságot, de a megbízhatóságot is ki kell emelnünk. A Waterstage levegő-víz hőszivattyúk messzemenően megfelelnek minden elvárásnak, melyet a megbízhatóság jegyében kívánni lehet.
És ez csak a jéghegy csúcsa, ugyanis ezen készülékek nem csupán megbízhatóak, de az egyik legkönnyebben telepíthető, kombinálható és kezelhető berendezések.

Ha Önnek is kiemelten fontos a környezetvédelem és az energiatakarékosság, ezzel együtt pedig a kényelmes, meleg otthon, akkor válassza a Waterstage levegő-víz hőszivattyúját.


Engedje meg, hogy összekössük Önt közelében lévő kivitelezést, felmérést végző partnerünkkel.

Felmérést kérek