Pályázati támogatás hőszivattyúra

Megjelent a „GINOP-4.1.4-19 Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása" című felhívás, melynek keretében 2019. november 11. és 2020. január 15. között fogadják a pályázatokat.

Hőszivattyúra is igényelhető a pályázati támogatás

Támogatható a kkv-k épületeinek és az épületekben folyó gazdasági-termelési folyamatok energiafogyasztásának fedezését szolgáló napelemes rendszerek, hőszivattyús rendszerek, szilárd biomassza kazán rendszer telepítése, fűtött és fűtetlen teret elválasztó nyílászáró, illetve a nyílászárónak nem minősülő szerkezetek cseréje, korszerűsítése, épületek fűtési, hűtési és használati melegvíz-rendszereinek komplex korszerűsítése, meglévő beltéri világítási rendszerek energiatakarékos átalakítása, árnyékoló szerkezetek beépítése is.

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege minimum 3 millió, maximum 100 millió Ft. A vissza nem térítendő támogatás mértéke maximum az összes elszámolható költség 55%-a lehet. 

A támogatási kérelmek benyújtása 2019. november 11. és 2020. január 15. között lehetséges. 

Bővebb információ a pályázatról: itt.

Hőszivattyú megoldásaink itt érhetők el vagy tájékoztatást kérhet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.