Promóciós játék a „Légkondicionáló vásárlási szokások és ismertség felmérést” kitöltők részére

A felmérésben a Centrál Médiacsoport Zrt. adatbázisában kiküldött EDM, azaz elektronikus levél formájában megosztott felkéréssel lehet részt venni. A kiküldés során a címzettek három csoportba kerülhetnek és ennek megfelelő elektronikus levelet kapnak:

  1. egyszerű felkérés a felmérés kitöltésére;
  2. a kitöltés során személyes adataikat megadók és a promóciós játék szabályzatát, ill. az adatkezelési tájékoztatót elfogadók promóciós játékban vehetnek részt;
  3. a kitöltés során személyes adataikat helyesen megadók ajándékot kapnak.

Fenti csoportokba saját adatbázisában a Central Médiacsoport Zrt. rendezi a címzetteket, ezzel kapcsolatban a Columbus Klímaértékesítő Kft. semmilyen felelősséget nem vállal.

A Játékban való részvétel feltétele a „Légkondicionáló vásárlási szokások és ismertség felmérés” kitöltése, jelen Szabályzat és az Adatvédelmi tájékoztató elfogadása, és a beazonosításhoz szükséges adatok megadása. Ezek: név (vezetéknév, keresztnév), e-mail cím, postázási cím és telefonszám.

A felmérés kitöltése a SurveyMonkey on-line kérdőív kitöltő program felületén történik, a feltett kérdések maradéktalan megválaszolásával. A kérdőív kitöltése anonim, ezért szükséges a beazonosításhoz személyes adatok megadása. A felmérési periódus lezárása után (tervezett dátum: 2019. április 30. 24:00 óra) a promóciós játékhoz megadott személyes adatok egy adatbázisban kerülnek sorszámozásra és összesítésre. Ezzel a sorszámmal vesz részt a sorsoláson a Résztvevő. A Szervező nem vállal felelősséget a SurveyMonkey működéséből adódó nehézségekért vagy technikai problémákért.

A Játékban való részvételre az a magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel, valamint a magyar hatóságok által kiállított érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező természetes, 18. életévét betöltött, cselekvőképes személy jogosult, aki kitölti a „Légkondicionáló vásárlási szokások és ismertség felmérést”, megadja a szükséges személyes adatokat és végén az „Elküldöm” gombra kattintva adatait megosztja a Szervezővel a SurveyMonkey rendszerben.

A sorsoláson egy személy csak egyszer regisztrálhat. A Résztvevő adatai megadásával elfogadja a jelen Szabályzatot és általános adatvédelmi tájékoztatójában foglaltakat. A nyereményjátékban nem vehetnek részt a Szervező alkalmazottai.

A Játékosok között 1 db 25.000,- Ft értékű ajándékutalványt sorsolunk ki. Az ajándékutalványt lehet bármely, a Szervező számára számlát kiállítani képes magyarországi ajándékutalvány szolgáltató (IKEA, Müller, Auchan, Libri, H&M, Feldobox, stb.) terméke, a Nyertessel egyeztetve választjuk ki.

A sorsolás számítógépes programmal, [www.random.org] véletlenszám generátorral történik. A nyertesen túl kettő pótnyertes is kiválasztásra kerül arra az esetre, ha az eredeti nyertes részvétele érvénytelen (érvénytelen a regisztráció, ha olyan személy regisztrál, aki a játékban nem vehetne részt vagy hamis/téves adatokat ad meg).

A sorsolás nyilvános, a Szervező székhelyén (2142 Nagytarcsa, Pesti út 15.) történik 2019. május 3, péntek 13:00 órakor.

A nyertest telefonon és e-mailben értesítjük és a kiválasztott ajándékutalványt postán vagy személyesen juttatjuk el részére.

A Szabályzat közzététele a https://www.fujitsuklima.hu/info/tajekoztatok/legkondicionalo-felmeres-jatekszabalyzat honlapon történik.