Klíma 10 év garanciával

A Fujitsu Klímák magas minőségét és megbízhatóságát szavatolja a berendezésekre vállalt 10 éves garancia.

Ismerje meg a garancia igénybevételének feltételeit, válasszon klímát, regisztrálja berendezését és élvezze a kellemes hőmérsékletet otthonában télen és nyáron egyaránt!

Részletek és garanciális feltételek

További érvek a Fujitsu klímák mellett

Biztosak vagyunk benne, hogy a Fujitsu klímával elégedett lesz, hiszen:

  • Kiváló energia-hatékonyságuknak köszönhetően a berendezések üzemeltetésére nem kell vagyonokat költenie, ráadásul – bár ezt kevesen tudják – a klímaberendezésekkel a fűtés is hatékony, így nem kell fáznia, amíg bekapcsolják a központi fűtést vagy nem kell az egész házat fűtenie, ha csak a hálószobában szeretne egy kis meleget. Érdeklik a részletek? Nézze meg kisfilmünket!
  • A Fujitsu Klíma olyan halk, hogy mellette még egy légy szárnyának zümmögése is hangosnak tűnik, így Ön a fülledt nyári éjszakákon is nyugodtan tud majd aludni bekapcsolt klíma mellett.
  • Érdemes a Fujitsu klímát választania, hiszen az oldalfali mono klímaberendezésekre akár 10 év garanciát vállalunk.

Ne legyen az időjárás áldozata, válasszon olyan klímát, ami egész évben gondoskodik otthonában az ideális hőmérsékletről.

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső Fujitsu Klíma forgalmazót, és kérjen egyedi ajánlatot, vagy töltse ki az alábbi űrlapot és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Kérdése van? Hívjon bennünket a 06-20-9832-988-as telefonszámon és kérje kollégánk segítségét!