Regisztrálja vásárláskor Fujitsu klímaberendezését és szerezze meg a 10 év garanciát!

Klímaregisztráció

Cégünk a törvényi előírásban szereplő 2 év helyett 3 év alapgaranciát nyújt a Fujitsu klímaberendezésekre, de oldalfali split klímaberendezések esetén Ön akár 10 év garanciára is jogosult, amennyiben eleget tesz kiterjesztett garanciális feltételeinknek. (A kiterjesztett garancia feltételeit itt olvashatja!)

A kiterjesztett garancia egyik feltétele a berendezés regisztrációja a beüzemelést követő 90 napon belül. Kérjük, ehhez adja meg az alábbi adatokat, melyeket természetesen bizalmasan kezelünk!
A regisztráció során nem validáljuk az adatokat, a regisztráció megtörténtét rögzítjük. Az adatok ellenőrzésére a garanciális ügyintézés során kerül sor, mikor ez szükségessé válik.

Amennyiben még nincs Fujitsu klímája, használja a klímaválasztót!

Klímaválasztó

 

Termék regisztrálása

Kérjük, minden mezőt töltsön ki!

Ön adatai
Termékinformáció

vonalkódos címke minta

*A berendezések sorozatszáma (Serial No.) egy, a berendezésen található (lásd a képen) címkéről olvasható le. A sorozatszám egy E, R vagy T betűvel indul és mindig követi 6 számjegy. Mostani példánk esetén a sorozatszám: T012663

Amennyiben multi split klímával rendelkezik, és további beltéri egységeket kíván regisztrálni, töltse ki az alábbi mezőket is:

Klímaszerelési adatok

Kérjük adja meg a klíma telepítésének helyét, ahol az extra garanciát szeretné felhasználni!

A valótlan állítások/adatok garanciavesztést okozhatnak!

A Columbus Klímaértékesítő Kft. nem ellenőrzi regisztrációkor az adatok helyességét, vitás esetben ellenőrizheti azokat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy hasznos információkat küldhessünk Önnek a klímájával kapcsolatosan!