Hogyan találja meg a Fujitsu termékkel kapcsolatos dokumentumokat*?

(*szerelési útmutató, gépkönyv, használati útmutató, műszaki adatlap, tervezési manual, katalógus, termékismertető adatlap, információs lap, stb.)

  • Hol találóak a JELENLEG NÁLUNK KAPHATÓ (forgalomban lévő) Fujitsu termékekkel kapcsolatos információk?

A jelenleg nálunk kapható Fujitsu klímákkal kapcsolatos információk a Fujitsu márkaoldalon érhetők el. A keresett termékre több módon rákereshet, a legegyszerűbb, ha beírja a termék nevét a keresőbe, és a találati listáról kiválasztja a megfelelőt, majd rákattint. Ekkor a termék adatlapjához jut, amelynek jobb oldalán egy úszó felhőben találja a „Letöltések” gombot (a lenti képeken sárgán bekarikázva), melyre kattintva eléri az adott termékre vonatkozó letölthető dokumentumokat, melyekre eladáskor, szereléskor, javításkor, karbantartáskor szükség lehet.

  • Hol találhatók a korábbi (már nem forgalomban lévő) termékekkel kapcsolatos információk?

Ezekre a termékekre vonatkozóan 2 helyen találhatók meg a szükséges dokumentumok:

 

A., Ha a termék a Fujitsu brandoldal indulásakor (2014), vagy azt követően forgalomban volt, de most már nincs, akkor az ARCHIV termékek között találja.

A felső menüsorból válassza ki a „SZERVIZ, GARANCIA” menüpontot, majd az „ARCHIV TERMÉKEK” lehetőséget! Ezután írja be a termék nevét és válassza ki a találati listán a keresett terméket! Innen a folyamat megegyezik az aktuális termékek dokumentációinak letöltésével, (lásd feljebb).

 

B., Ha a termék a Fujitsu brandoldal indulása előtt (2014) volt forgalomban, akkor a Columbus Klíma weboldalán a TERMÉKEK között találja.